WordPress

Nu flyttar vi från weebly till wordpress. Hoppas att ni fortsätter att följa oss!  Eftersom uppdateringarna är väldigt olika från månad till månad så är det lättast för er om ni följer oss via Bloglovin/eller varför inte via mail? I högersida kan ni hitta olika sett att följa oss på, följer ni oss där kommer ni att ha stenkoll på våra uppdateringar! 😉 Ser fram emot att blogga från wordpress.

/Johannna

6 tankar om “WordPress

 1. Jag kan skicka HTML koden till dig via mejl.. ska försöka förklara hur du gör där men om det är nånting du inte förstår (hemskt dålig på att förklara, haha)

 2. Bra att du fick till det tillslut iallafall och resultatet blev ju superfint. Den bilden du har som header är så himla härlig.. det ser faktist ut som att den är tagen utomlands.. i något varmt och härligt land (nog den härliga sommarhimelen som gör det).

 3. Hej!
  Här var det ändrat och fint. Nu ska jag prenumerera på din blog så man får en liten pling i mailen när du har knattrat ner nåt 😉
  Ha en riktigt härlig helg och sommar. Nu ska jag fortsätta kolla här lite
  Ha det gott
  Kram

 4. Hej!
  Önskar er oxå en trevlig sommar!
  Klart jag kikar in hit då och då, men just nu har jag varit så dålig på att läsa några bloggar överhuvudtaget. Tiden har inte räckt till.
  Jättefina fartiga bilder på dina goldentjejer!
  Ha det bra!
  Lotta & Bernernallarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s