Limhamnsfältet

Hoppas att ni hittat hit, varenda en av er. Detta blir det första ”riktiga” inlägget i denna bloggen.

I torsdag tränade jag med tävlingsgruppen på Oxie BK. Åh, nu är det inte långt kvar…jag har egentligen ”lovat” mig själv att träna var dag men så har det inte blivit -eftersom på dagarna är det oftast alldeles för varmt för att träna och kvällarna tillbringar jag oftast tillsammans med vänner. Idag har vi som rubriken lyder ovan varit på limhamnsfältet för att rasta hundarna, blev en härlig runda på fältet. Med en hel del bilder! 😉 Igår blev det ingen träning och idag är jag inte säker på att det blir någon träning heller, beror på om Extra är trött senare ikväll. Känns inte lönt att gå ut att jobba med en trött hund. Vi får helt enkelt se om Extra är redo för lite lydnadsträning vid midnatt 😀

 

  

 

 

 

/Johanna

5 tankar om “Limhamnsfältet

 1. Det är så himla varmt för hundarna nu.. när man tänkt träna näst in till varje dag! Tänkte faktist ut med Malte och börja med lite fritt följ men det var fortfarande otroligt varmt och fuktigt i luften nu vid tolv/ett tiden.

  Riktigt härliga bilder, Johanna! Dom är ju så fina, dina golden tjejer! =D

 2. Hej!

  Roligt att du tittar till oss då och då.
  Du är verkligen en duktig fotograf så många fina bilder här i bloggen. Underbara tjejer har du!

  Önskar dig en riktig härlig sommar tillsammans med dina flickor!
  Lycka till om du ska ut på prov snart!

  Sommarhälsningar från Värmland //Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s