Hemma och vänder

Ni kanske undrar vart jag tagit vägen? Har inte riktigt hunnit med bloggen och har inte heller haft något ”hundigt” för mig den senaste tiden. Sanningen är den att vi inte tränat någonting alls sedan tävlingen utan den 10/7 drog jag upp till mitt sommarställe som ligger ute på västkusten, Fjällbacka. Där har jag och Extra varit till den 15/7, alltså kom vi hem igår (eller i förrgår eftersom klockan är över tolv). Jakita har varit hemma och tagit det lugnt med mamma och pappa. De få dagarna som jag hunnit vara hemma nu har bara runnit iväg, jag har fikat med vänner på dagarna och umgåts med vänner sent in på natten. Jag har försökt att hinna med att träffa så många av mina kompisar som möjligt och hundarna har hamnat lite åt sidan, eftersom jag åker snart igen så vill jag hinna säga hejdå och träffa alla fina vänner en stund.

Nu undrar ni säkert vart jag ska ta vägen? Den 18 juli drar jag och tre tjejkompisar upp till Fjällbacka, där ska vi vara till den 23:e juli och leka rövare med andra ungdomar. Det är nämligen den berömda ”seglarveckan” på västkusten som går av stapeln och självklart vill vi inte missa detta. Jag har många kompisar där uppe och ser fram emot ett par fartfyllda partydagar. Hundarna kommer att få stanna hemma i Vellinge med mamma och pappa tills vi drar hem igen den 23:e juli. Dagen efter jag kommit hem från Fjällbacka åker jag, Mikaela och min faster Annelie till Franska rivieran för att vara där vecka 30, då är det nämligen den omtalade ”Sverigeveckan” där. Detta är något jag verkligen ser fram emot och jag vet att det kommer bli helt makalöst! Jag menar, kan det bli något annat med världens bästa faster & syster?! Iallafall, vad jag vill få fram i detta inlägget är att det inte kommer bli något bloggande alls de två kommande veckorna. Tror jag kommer hem från Frankrike den 31 juli, så räkna inte med uppdatering innan dess möjligtvis kanske jag slänger in ett inlägg innan jag drar till Frankrike. Om jag hinner dvs, har ett ganska (läs: jätte) tight schema de två kommande veckorna.

Hoppas att ni har en riktigt härlig sommar, jag känner på mig att jag kommer kunna se tillbaka på sommaren 2010 och tänka: ”den sommaren var underbar!” och jag hoppas verkligen det blir så. Nu ska jag gå och lägga mig (klockan är halv tre på natten) och jag ska upp tidigt imorgon för en shoppingrunda i stan med tjejerna. Kram på er alla &  ta väl hand om er, så hörs vi snart igen!

BORTREST:

Västkusten, Fjällbacka: 18 juli – 23 juli

Frankrike, Rivieran: 24 juli – 31 juli

 

Såhär tillbringade Extra sina dagar i Fjällbacka:

/Johanna

2 tankar om “Hemma och vänder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s