Ändrade planer

Hmmm, allt blir inte som man tänkt sig ibland. Pga omständigheter så blir det ingen resa till Franska Rivieran, så jag stannade kvar här i Fjällbacka. Just nu ligger jag i min husvagn och försöker klottra ner ett litet inlägg till er. Jag har inga som helst planer framöver, mer än att jag vill ha upp hundarna hit. Jag saknar dom som in i bomben och det känns så otroligt tomt utan dom, jag har aldrig varit ifrån Extra så länge som nu så det känns skitjobbigt. Imorgon har det gått en vecka sedan jag träffade hundarna sist. Hur som helst så kanske min syster kommer upp till Fjällbacka på tisdag/onsdag och då tar hon med sig båda hundarna upp, om inte så tar min farbor Martin med sig Extra upp till mig på tisdag/onsdag. Ser fram emot att träffa mina guldklimpar!

Den 9/7 började Extra löpa (kan varit någon dag innan men måste meddela om att det var ett efterlängtat löp eftersom jag trodde att hon bara löpte en gång per år) och redan den 15/7  började hon lägga svansen åt sidan för Jakita. Jakita har aldrig varit så mottaglig som Extra är när hon löper, men Extra är otroligt villig. Iallafall mot Jakita, haha. 😀

Vi är anmälda till vår 2:a lydnadstävling i lydnadsklass 2 om ca 3 veckor. Så när jag väl får hit Extra så blir det rutträning, vi har inte tränat en endaste gång sen vi tävlade senat -illa! Jaja, alla behöver väl ett litet sommarlov ibland? 😉 Uppdatering kommer så snart hundarna är i mattes händer igen.

Två riktiga kompisar. Fotot är taget för nästan exakt 2 år sedan.

5 tankar om “Ändrade planer

 1. Det är tomt utan hundar. Hur klarade man sig när man inte hade någon? Var ska ni tävla någonstans? Har anmält Bacci till tre nu framöver, men antar att hon börjar löpa när som 😦

 2. Härligt att dina tjejer kommer upp till dig. Förstår att det är tomt utan hundar. Låter som du har en härlig sommar i Fjällbacka och vad går väl Frankrike upp mot det? 😉 Nja…det är ju inte helt fel på rivieran heller. Jag är en riktig frankofil jag, och älskar det landet av hela mitt hjärta. satsade på en fransk vinbonde men det resulterade i en norrlänning som kör buss i Köpenhamn men jag är lika glad för det 🙂
  Ja här har vi sommarlov med men det beror mest på mitt eländiga knä som inte vill som jag utan bara gör ont. Får dåligt samvete när det gäller G & F men vad ska man göra???
  Lycka till med dina lydnadstävlingar. Du är jätteduktig.
  Gilbert är fortfarande inte bra så några utställningar blir det inte heller :-((( Kanske jag kommer för att kolla snyggingar på Sofiero. Är du där med Extra? I så fall träffas vi säkert, och om inte där så hoppas jag någonannstans. Ha det gott
  Kram

 3. Hej!
  Tack för din kommentar! Jo, han är glädjen själv lilla Ludde 😀 Hehe.

  Fina goldentöser du har! Hoppas du får upp Extra snart så ni kan träna rutan innan tävling! Jag borde själv ta mig i kragen och gå ut och nöta rutan med Ludde (det är den som krånglat för oss i tvåan), men det regnar.. så jag stannar inne ett tag till 😉

  Jättekul att ha ännu en goldenblogg att följa 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s