Idag kommer galenpanna

Som rubriken lyder så kommer min goa galenpanna till mig idag, inte någon annan än Jakita! Min systeryster Mikaela och hennes pojkvän Andreas ska ta med sig henne när de kommer hit idag. Ska bli jättekul att träffa Jakita idag eftersom jag varit ifrån henne i över 2 veckor. Då är båda mina flickor hos mig senare idag, skönt. 😀

Det känns lite halvtråkigt att uppdatera just nu eftersom min kamera har gått sönder, det går inte att fotografera med den så den måste in på lagning. Sålänge får jag dock låna en systemkamera av min farbror 😉 Dock fungerar det inte att ladda över bilderna jag tagit med den kameran (eftersom det saknas drivrutiner på datorn) så det känns lite halvt meningslöst, men det blir bra sen när jag kan föra över dem till datorn. Får förhoppningsvis hit en CD-skiva med drivrutiner till onsdag nästa vecka och då kan jag ladda över bilderna. Kameran jag lånar har ett annat objektiv än vad jag har till min kamera så det kommer inte vara lika roligt att fotografera heller, men huvudsaken är att jag har en kamera så länge. Bara det är ju en stor lättnat så jag slipper vara helt kameralös 😉

3 tankar om “Idag kommer galenpanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s