OBS!!

På något sätt har någon lyckats ta sig in på min mailadress och bytt lösenord. Jag har alltså inte tillgång till min mail längre (johanna.brandell@hotmail.com), så får ni något mail därifrån är det inte från mig utan då är det någon annan som skriver. Så skriv inte till den mailadressen. Återkommer med mer info när jag vet mer. Fan, detta känns förjävligt rent ut sagt.

Update: Ny mail! Skicka gärna ett mail till min nya mail: johanna.brandell@live.se  med ditt namn eller adda mig på msn (alla mina kontakter är raderade, så skulle bli jätteglad om ni velat skicka ett mail och underlätta).

3 tankar om “OBS!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s