Bildbomb

Dax för en uppdatering känner jag. 😉 Tänkte slänga upp lite bilder från Fjällbacka på hundarna som jag tagit när jag varit där över sommaren. Samtliga bilder är tagna med en Canon Eos 350D med ett ”vanligt” objektiv (18-55 mm, tror jag det var) för er som undrar. Min systemkamera är inne på lagning så det är bara att vänta på att den är reparerad. Här hemma är det lugnt på hundfronten, men på torsdag är det träning med lydnadsgruppen igen. Det ser jag fram emot!!  🙂

Det viktigaste med detta halvt onödiga inlägg är att jag vill tacka er alla för era fina kommentarer och grattis i bloggen, sms, i ”verkligheten” osv! Det värmer, tack allihop!!! Och för er som undrar så kommer jag stanna kvar i tvåan med Extra och ta LPII innan vi försöker oss på 3:an 😉 Eftersom Extra är min första tävlingshund så är allt nytt för mig på lydnadsfronten så det känns som att det ger en del att stanna kvar – mer erfarenheter & framför allt är det ju kul! 🙂 För så himla bråttom har vi ju inte att vi måste rusa upp i klass 3 direkt..

Här kommer en bildbomd från de senaste veckorna i Fjällbacka…

Tänkte även slänga upp en bild på vår nya granne i Fjällbacka. Nämligen en stor irlänsk varghund! Så otroligt snäll, häftig och klumpig. 😀 Det kändes som att klappa en ponny när man klappade honom på halsen!

Här kan man jämföra ”lilla” Jakita med den stooooooooora varghunden! Jag som tycker att två golden tar ganska mycket plats jämfört med andra hundar, men vad gör då inte två irlänska varghundar? Hade inte ens fått plats med båda två i bakluckan. Haha! 😉

2 tankar om “Bildbomb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s