När allt känns bra, då känns det jävligt bra

En favorit i repris, solstrålarna i mitt liv för lite mer än två år sedan. Min kamera är fortfarande på lagning (snacka om förlängd service tid?) men jag hoppas att jag får den inom en snar framtid så jag kan få ta lite nya fina bilder och visa er.

Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er. Glömde att nämna att jag opererades i torsdags (i handen) så det blev ingen träning i torsdags och på utställningen i lördags sprang jag runt med bandage, vilket jag gör fortfarande. Men det ska av på måndag eller tisdag så jag får stå ut ett tag till 😉 Dessvärre var det igår när jag fick ett migränanfall när jag kom hem från skolan. Såg suddigt, huvudet dunkade och jag kräktes ett par ggr, usch! Fick ställa in tandläkartiden igår och idag har jag varit hemma från skolan, började känna mig piggare nu framåt kvällen så jag är nog snart fit for fight igen 🙂

Idag blev det ett lydnadspass för mig och Extra innan instruktörsutbildningen började. Idag var en sån dag då allt kändes så himla bra. Allt var så himla bra. Det blev ett kort och intensivt pass, men ack så oerhört kul var det att se när Extra utförde allt så exemplariskt. Vad jag avgudar denna hund, det finns inga ord i världen. Hur som haver, idag körde vi igenom inkallning med ställande, rutan, fjärrdirigering, apportering av trä/metallapport och även 3:ans hopp med träapporten. Mer än att jag lämnade appelplanen som en väldigt stolt matte behöver jag väl inte säga?

Idag gick vi igenom våra projektarbeten på instuktörsutbildningen, jag har knappt börjat med mitt ännu men ska försöka börja med det lite idag. På måndag när det är utbildning igen så ska vi få ”ha hand” om ett ekipage var i en lydnadsklass I (fortsättnings) kurs. Ska faktiskt bli väldigt intressant, lärorikt och roligt! Har inte en aning om vad jag får för ekipage som jag ska hjälpa så det ska bli spännande.

Imorgon är det Lunds BK som gäller.

En tanke på “När allt känns bra, då känns det jävligt bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s