Blir galen

Precis kommit hem efter ett par timmar på klubben. Idag var det instruktörsutbildning och innan det tränade jag lite lydnad. Det gick bra, orkar inte skriva så mycket mer om det idag. På instruktörsutbildningen pratade vi om problemhundar och störningsträning. Intressantast tyckte jag var problemhundar, eftersom alla ser olika på vad en problem hund är. En hund kan ju enligt mig vara en problemhund men inte enligt sin ägare, olika från person till person!

Känner mig lite halvt galen just nu, har inte hört av SIBA på hur länge som helst, typ 1,5-2 månader? När man lämnar in en produkt på reperation står det att det ska ta 2-3 veckor. Jag brukar alltid räkna med lite längre än en månad eftersom de aldrig håller ”reperationstiden”. Men nu tror jag att det har gått närmre 2 månader….och jag är lagom less på att vänta. Nästa vecka ringer jag till dem och frågar vad skjuttsingen min kamera har tagit vägen. Tråkigt att de aldrig kan hålla ”deadline”. Så för er som inte visste det, så är min kamera på lagning, därav inga nytagna bilder i bloggen. Men lovar att de kommer när jag får tillbaka den!

PM:et har även kommit till nästa lydnadstävling, det ser jag fram emot! 🙂

2 tankar om “Blir galen

  1. Hoppas du får tillbaka din kamera snabbt som attan. Inte ska det ta två månader?????? Det verkar vara lite väl lång tid. Har dom inte hört av sig heller om att det skulle ta lite extra tid?

    Problemhund är välett intressant ämne! Vad är ett problem? Det som är ett problem för dig är det kanske inte för någon annan och vem har rätt? Svårt att svara på. Det kan bli en lång intressant diskussion. Kanske lite som kamphundsdiskussionerna. Vad är det som är problemet och hur hanterar man det?

    Vad spännande men lydnadstävlingen. Var ska du tävla någonstans?Hade varit roligt att se dig jobba med din Fina Extra! ❤

    Ha det bäst och en trevlig helg
    Goldenkramar från oss i Lund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s