Fin höstdag på Limhamnsfältet

Efter att ha vaknat och ätit frukost åkte jag och mamma ner till Limhamnsfältet i Malmö för att rasta hundarna. Där fick de springa av sig, leka och bada (kanske årets sista?). Jakita tycker som alltid detta är toppen och hon älskar att få springa lös och gå sina egna små vägar. Annelie och Nisse (min projekthund till instruktörsutbildningen) mötte upp oss på fältet och sen följde jag med Annelie hem. Mamma åkte hem med vovvarna och hämtade mig när vi var klara, ett par timmar senare. Det var en oerhört fin höstdag med strålande sol samtidigt som det var alldeles vinstilla. Härligt!

/Johanna

En tanke på “Fin höstdag på Limhamnsfältet

  1. Tack för ditt fina svar i bloggen. Betyder jättemycket att du säger så fint om Sammy, visst är han en riktig pärla? Jag vill inte tänka på det, men det är så mycket nu så det går inte in riktigt, känns inte som att någonting gör det… Du får inte tro att jag gett upp, jag försöker allt för att få ha honom kvar hos mig, och längre bort än till någon jag känner och helst är nära kommer han inte! Hur går träningen nu? Min mamma kan köra oss tidigare på onsdag om det funkar så vi kan träna innan? Jag går jättegärna dit med er, blir bara glad om ni vill följa med. Kramar!
    P.s. Jättefina bilder på vovvarna från dagen, säg gärna till nästa gång ni ska till limhamnsfältet så kan Sheila och jag kanske hänka?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s