Gamla godingar

Den träningslösa veckan fortsätter, vilket känns konstigt eftersom vi tränat så intensivt på sista tiden. Känns lite konstigt och tomt… Vi får dock se vad en vecka utan träning kommer resultera på tävlingen, blir spännande att se. På hundfronten är det rätt lugnt nu eftersom det är en liten pause med instruktörsutbildningen, dock är det snart fullt ös igen eftersom jag och Sanna ska hålla valpkurs. Tänkte bjuda på lite gamla goa videoklipp sålänge. Titta & njut!

Extra och Jakita träffas för första gången.

Extra leker med boll, nio veckor gammal.

Jakita och Extra busar med varandra för 2,5 år sedan.

Mina underbara flickor busar i snön år 2009.

Ett år senare leker de fortfarande lika fint.

För er som inte visste så har Extra en närv vid munnen som ni kan se på videon ovan. Sjukt charmigt och gulligt! 🙂 Dock har det hänt att folk har klappat henne och frågat ”nämen är hon arg?” eftersom hon drar upp morrhåren och visar huggtänderna. Nejnejnej får då matte förklara.

Den senaste videon jag la upp på Youtube är 6 månader gammal och på videon ser ni oss träna ”rutan” som ingår i lydnadsklass 2. För ett halv år sedan tyckte jag absolut inte var redo för att starta i klass 2, nu när jag ser videon inser jag att vi har varit startklara alldeles förlänge utan att ha kommit ut och tävlat. Och då kan jag också förstå, varför Extra börjar tappa gnistan på samtliga moment. Matte har ju tragglat sönder dem….. Synd att jag inte hade någon som ryste om mig för ett halvår sedan och sa ”ut och tävla med er nu!!”, det är ju lätt att man blir så blind på sin egen träning. På nutidens tävlingar har jag haft problem med rutan, men detta var ett moment hon kunde för ett halvår sedan? Korkad matte! Men men, man lär sig alltid något av sina misstag & det ska ni veta att jag bannemig gjort.

/Johanna

3 tankar om “Gamla godingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s