Glöm inte att följa oss!

bloglovin

Jag vet att det finns en del som kikar in här dagligen medan andra bara kikar in lite då och då. Ett smart sätt för er att följa min blogg är via bloglovin. Det är bara att registera sig där (gratis såklart) och på så sätt kan du följa dina favoritbloggar utan att missa någonting 🙂 Vill du ha stenkoll på våra uppdateringar, träning & tävlingsresultat  samt ta del av mina erfarenheter och tankar kring hund? Klicka då på ikonen ovanför! Följ oss och räkna med trevlig läsning + bilder. 😉

En tanke på “Glöm inte att följa oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s