Godnatt

Ville bara tacka för alla tips och peppningar vi fått! Vi är evigt tacksamma och uppskattar vart enda ord ni skrivit, varenda en av er. Jag tar åt mig och får tankeställare. Tack allihopa!! Nu är det dags att hoppa i säng, imorgon står träning med hundarna på schemat. Förmodligen följer kameran med också -om vädret tillåter dvs. Kram på er alla! ♥

Godnatt säger Jakita från soffan…

2 tankar om “Godnatt

  1. Väldigt starkt inlägg du skrev om hundträning. Precis rätt tankeställning – det ska vara kul! Jag vet precis hur det känns och ändå har jag inga lydnadstävlings”krav” på mig och Lukas för jag vet att det inte funkar.
    Man glömmer se de små ljusglimtarna och jagar bara efter stora solen.
    Har inte följt er så länge, men ändå har jag känslan av att Extra är just något alldeles extra 🙂 Det är hon och du, och alla har vi våra svackor.
    Ger dig ett stort lass tålamod för jag vet att du och Extra kommer ur den här svackan snart och fortsätter er färd mot toppen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s