Lydnadspause

Finns inget att säga om gårdagens lydnadstävling i Svedala. Hade en lika omotiverad hund som förra tävlingen, om inte värre. Jag hade hela tiden i tankarna om att bryta eftersom allt gick åt skogen men körde klart ändå. Jag har funderat lite och nu blir det en pause i lydnaden, kanske tränar vissa tordagar med lydnadsgruppen men det kommer isåfall bli det enda, istället ska jag försöka göra lite annat. Lägga energin på något annat, kanske agility? Viltspår? Problemet är bara att för att träna viltspår måste man ha tillstånd av markägaren (+ att det tar mycket tid) och vår agilityplan på brukshundklubben är ofta upptagen av agilitykursare. Jag tar det som det kommer så får vi helt enkelt se vad som händer. Nästa helg väntar iallafall en väldigt annorlunda och trevlig aktivitet, mer om det då! Imorgon ska jag iallafall på sydskånska kennelklubbens uppfödarutbildning i Arlöv.

Tänkte även fråga er om ni har några problem med att komma in på min sida? Att den t.ex. hänger sig? Har nämligen fått ett klagomål på att den hänger sig. Jag vet inte om det kan bero på segt internet/gammal dator osv, men sidan har iallafall aldrig hängt sig på varken min, mina syskon eller skolans datorer. Dock har jag upplevt att det tar lång tid för bilderna att ladda ibland om jag har mycket bilder i bloggen. Hur är det för er? Hade varit till stor hjälp!

6 tankar om “Lydnadspause

 1. Bra beslut med en pause. Vila och ta nya tag, så ska du se att det blir bättre.

  Inga problem att komma in på sidan, men bilderna tar JÄTTELÅNG tid att ladda ner. Mindre bilder kanske?

  Kram

 2. Bra att ta en paus om man känner att det inte funkar just nu! 🙂
  … egentligen är det inte så noga att ha tillstånd av markägare, det är ytterst få som lägger viltspår med tillstånd men det är väl egentligen godkännadet av markägaren man ska ha så.. 😉

  För mig hänger sig sidan ganska ofta…så man får prova några timmar senare och då brukar det ofta funka! 🙂

 3. Som jag sagt innan, ni kommer komma igen!
  Sidan hänger sig aldrig när jag går in, bilderna tar däremot lång tid att laddas upp. Ska ni träna på torsdag? Hade varit bra om vi kunde ses på klubben då så vi kan kolla upp material till kursen och så. Kram!

 4. Tjena
  Du gör helt rätt att bryta mönstret voch göra ngt som ´hon tycker är kuligare. Då tror jag motivationen kommer tillbaka. Lek in momenten på henne då.

  Har haft liknande problem med Clara och också tagit uppehåll.

  Lycka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s