Härliga kursare

Extra med sin hackiga hals 😉 Eftersom inte Extra ska ställas ut inom den närmsta tiden så brydde jag mig inte om att klippa så ”jämt” och snyggt när jag trimmade hundarna för någon vecka sedan. Brydde mig mest om att klippa bort så mycket som möjligt, men det verkade ha gett resultat. Nu är Extras hals jättefin när pälsen växt ut lite.

Måste börja med att säga, vad roligt det är att vara instruktör. Det är så himla roligt! Alla våra kursare är så engagerade, har så mycket frågor och är så positiva och vill lära sig -precis som det ska vara. De flesta tar in jättesnabbt vad man säger och på några av valparna ser man redan en förändring, ska bli jättekul att se hur detta slutar 🙂 Idag var det enda minuset vädret, mina tår och mina händer var som istappar. Nästa tisdag blir det tjockare och bättre kläder! Känns som det börjar bli dags att använda termobyxor till och med…

Som ni vet har vi (jag & hundarna) tagit en pause i vår träning -lagom till juletid. Istället för att träna får hundarna ligga hemma och tugga ben och leka med boll med matte istället. 😉 Snön började falla från himlen idag när jag var på väg hem från klubben. Jag hoppas att det lägger sig så att jag kan ta lite fina bilder.

En tanke på “Härliga kursare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s