Min lilla räv

Snön håller i sig och det snöar dag ut och dag in. Idag har det i princip snöat hela dagen, nonstop. Jag och min syster Mikaela var ute med tjejerna i snön innan, dem tyckte det var superskojigt. Man kan också säga att jag och Mikaela fick oss ett gott skratt när Extra sprang igenom en snödriva och plötsligt försvann. Sötisen! Man ser tydliga kontraster mellan Extra och snön och hon ser jättemörk ut. Båda hundarna är/ser förstås mörkare ut på vintern, Extra har fått smeknamnet ”min lilla räv” 😉

I förrgår var jag på klubben och höll valpkurs med Sanna, det gick fint förutom att jag bokstavligt talat höll på att frysa ihjäl. Det var ingen höjdare alls måste jag säga, ville nästan börja lipa när vi kom in i klubbstugan. Mina fingrar och tår var som istappar, jag kunde inte röra på tårna och det gjorde så fruktansvärt ont. Nästa tisdag ska jag ta på mig riktigt ordentligt; dunjacka, termobyxor, skidhandskar, tusen strumpor, en tjock halsduk, mössa och ett par varma skor. Jag hade stövlar på mig i tisdags och jag säger bara en sak, använd aldrig stövlar i 10 minusgrader! Det var det värsta jag varit med om, usch.. Aldrig mer.

Min fina syster.

Inte bara räv, utan även en krokodil med rejäla gaddar. Där skulle ni nog inte vilja hamna i kläm 😉

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, det får bli en annan dag. Här får ni i alla fall ett par sista bilder på två springande hundar utan ben.

4 tankar om “Min lilla räv

 1. De får verkligen en helt annan nyans när det är snö ute. Mina ser dessutom rätt smutsiga ut jämfört med den vita snön.
  På tal om träning ute i kylan så fuskade jag med den i tisdags p.g.a kylan. Lille K var väldigt besvärad av snöklumparna mellan trampdynorna så jag var inte så sugen på att stå ute en och en halvtimme. Brrrr. Förstår att Du frös. Dte är att bylta på sig rejält.
  Ha det bäst!
  Kram

  Ps. har du nåt bra tips för att få slut på en skällande hund?

 2. Välkommen in i vintern =)
  Visst är snön underbar. Jag älskar den också. Så länge man slipper avåkningar eller inställda tåg så finns det inte mycket negativt med det vita guldet.
  Bilderna är iaf tydliga med vad hundarna tycker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s