Min förkärlek

Jag har alltid haft en förkärlek till rasen Rottweiler, det var till och med så att jag ”väntade” på en valp ur en kombination innan jag fick Extra. Men tiken i den kombinationen jag var intresserad av gick tom, så jag föll tillbaka på Golden retrievern igen. Jag har mina små Rottweiler-perioder, dem kommer och går. Idag är en sån dag då jag surfar runt på olika kennlar och kikar på olika Rottweiler kombinationer, valpar och bara smälter. En sak är säker, det finns ingenting som slår fina Golden & Rottweiler-valpar. Jag är oerhört kräsen, både när det gäller Golden och Rottweiler. Ju fler år som går desto kräsnare blir jag, hade jag köpt en hund idag hade mina krav varit ännu högre än vad de var för ett par år sedan. Kanske för att jag har lärt mig så mycket mer genom åren och kan så mycket mer, man lär så länge man lever – eller hur? 😉 Idag får ni ta del utav min Rottweilerfetisch…

Finns det något ljuvligare än en grov rottis med rostbruna, tydliga tecken? Både jag och mamma har ett litet extra öga för Rottweilern. Jag smälter gång på gång på gång, för denna fina ras.  Har ni någon ras som ni också har en viss förkärlek till förutom ”er egna” ras?

En tanke på “Min förkärlek

  1. Jag gillar också rottweiler utseendemässigt men de jag har träffat på har varit rätt ”läskiga” men det beror ju inte på hunden utan på någon helt annan 😉 För övrigt känner jag dem inte så bra. Annars är jag väl inne på Cockern om jag skulle välja nåt annat än favoriten över allt 😉
    Det är som du skriver,,,,valet hade kanske blivit annorlunda och bättre när man har kunskaper.
    Hur är det att ha gått uppfödarutbildningen? Jag tycker det hade varit kul men tänker ju inte precis bli uppfödare. Kan man gå iallafall för att få kunskaperna?
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s