Merry Christmas & Happy New Year

Vi önskar Er alla en god jul & ett riktigt gott nytt år!

Vissa av er har fått kortet skickat till er via mail, om ni inte fått det så beror det på att jag miste så många kontakter i somras. Så ni som inte fått kortet -här har ni det! Mailen ni kan nå mig på är johanna.brandell@live.se, blir jätteglad för alla fina julkort vi får!

För övrigt hade jag och Sanna avslutning på vår valpkurs idag, det var runt 20 minusgrader när vi lämnade klubben för att åka hem runt halv nio. Gissa hur många som kom idag? Jo, en! Jättetråkigt då jag hade velat säga så mycket till dem allihop (och för att vi planerat avslutningen), men jag förstår dem. Alla ”våra” valpar är korthåriga förrutom blandisen Tango som kom idag. Kortfattat har jag haft en trevlig tid som instruktör med jättehärliga kursare. Ser fram emot bättre (och varmare!) väder till våren. Annars då? Idag fick jag en laptop av skolan. Jättetunn & nimm är den. Jag har ju redan en laptop men den är ju mycket större och inte lika rolig att bära på en hel dag, så den nya datorn blir en perfekt ”ha med sig” dator och den jag har nu blir lite mer stationär…och det är på den jag har alla mina 22 000 fotografier 😉

På torsdag drar jag och hundarna upp till Lidköping för att fira jul hos min farmor och farfar. Det ser jag fram emot jättemycket, speciellt för att jag får träffa min gammel mormor på 95 bast. Det kommer nog inte bli mycket lugn för Jakita och Extra då de kommer ha min fasters Norwichterrier hack-i-häl hela dagarna.

Vi hörs efter jul! Många julkramar

/Johanna, Jakita & Extra

5 tankar om “Merry Christmas & Happy New Year

 1. Önskar dig en riktig skön jul helg och ett Gott Nytt År.
  Ser att Extra blev 3 år den 19/12 grattis säger vi till henne. Har två själv som blev 1 år samma dag 🙂
  Ha det så jätte bra

 2. Nu är vi back on track igen 😉

  Synd att det inte kom mer än 1 på avslutningen, men jag antar att ni fått en riktig upplevelse i att hålla kurs 🙂

  Vi önskar också er en God jul och ett gått nytt år!!! Ni får ha det så mysigt uppe i Lidköping 🙂

  Kramar från mig och grabbarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s