En fullspäckad sommar

Såhär brukar det se ut i min säng när jag ska gå och lägga mig…

Hej allihopa! Kände att det var dax för en uppdatering nu när det är 2011 (trots att jag inte har något vettigt att skriva om). Min nyår var rätt dramatisk och oförutsägbar, precis som resten av mitt år har varit.. Så det var väl rätt komiskt. Men nu ser jag fram emot ett nytt år med en ”ny” start! 2010 har verkligen inte varit mitt år någonstans, det har hänt mycket  tråkigheter inom min släkt & familj så det har varit ett väldigt tufft år för oss alla. Men -i allt mörkt måste man se det ljusa, jag har haft väldigt underbara dagar i Fjällbacka och med mina vänner som jag tycker så mycket om. Sen får man inte glömma mina guldklimpar.

Jag är en människa som är väldigt positivt inställd till livet och vad det har att erbjuda så 2011 tror jag verkligen kommer bli superbra. Min sommar är redan nu väldigt planerat med mycket trevligheter så jag längtar som bara den.

Den 4 juli drar jag, min mamma, min moster, min lillebror och min stora syster till Tunisien (Afrika) i två veckor! Ska bli underbart, går inte att beskriva. Var längesen vi alla reste iväg tillsammans så kommer bli jättemysigt. Ser fram emot att bli brun som en pepparkaka! Nackdelen är ju att jag måste lämna bort Jakita och Extra i två veckor. Vet inte riktigt vart dem ska bo ännu, men det löser sig på något sätt. Att lämna två hundar på hundpensionat i två veckor är ingenting jag vill göra då jag helst vill lämna hundarna till någon jag känner och dessutom blir det rätt mycket pengar att ha hundarna på ett pensionat. Extra är ju rätt lätt att lämna bort, Jakita är jag väl lite kräsnare med att lämna bort (måste vara en hundvan person). Men som sagt, det är ju två veckor. Det är en ganska lång tid, en vecka känns ju betydligt lättare att lämna bort hundarna…men två. Jaja, det löser sig! Var/till vem brukar ni lämna era hundar när ni reser bort?

Den 31 juli drar jag iväg på ytterliggare en resa, nämligen till Rhodos (Grekland) i en vecka (bokade resan idag faktiskt!). Dit ska jag åka med mina fyra tjejkompisar. Det ska bli superskoj! Sol, bad och fest står på schemat. Denna veckan tar min snälla mamma hand om hundarna och eftersom hon jobbar åker hem på lunchen så det känns otroligt skönt. Hon ställer alltid upp för mig och hundarna.

Fjällbacka är ju ett måste några veckor i sommar också, så där kommer jag mest vara när jag är i Sverige, hehe.

Annars då? Här är det väldigt lugnt och ”hundinaktivt”, inte så mycket planer hittills och hundträningen har inte satt igång ännu (juluppehåll). Men något som jag är lite stressad över är att jag inte är klar med projektarbetet till instuktörsutbildningen. Men hoppas kunna träffa Annelie och Nisse i helgen (har ett antal ggr kvar….). För er som undrar så är hundarna sams och det var förhoppningsvis bara en engångshändelse att de rök ihop, de leker som vanligt igen – skönt!

4 tankar om “En fullspäckad sommar

 1. Låter som en riktigt trevlig sommar att längta till. Blir lätt avis 🙂
  När jag åker bort är Lukas antingen hemma hos mamma och pappa eller hos syrran. Beroende på vart jag befinner mig. Åker hela familjen bort brukar mormor och morfar gärna ställa upp någon/några dagar. Längre har jag inte vart borta från Lukas. Är tveksam till om jag skulle våga lämna honom till ett hundpensionat. Finns så mycket oseriösa och samtidigt behöver Lukas en hundvan perosn då han är lite speciell..
  Men det är ju ett tag kvar till du åker, så du finner nog någon. Finns väl ingen som kan neka att två ha de två töserna i två veckor..?! 🙂

 2. Vilken härlig säng du har! Det ser nästan likadant ut i vår och vi har en som mer än gärna sover hela natten i samma ställning mellan oss. De andra blir varma och lämnar efter en liten stund. Tur det för annars vet jag inte hur det hade gått för oss att sova själva. 😉
  Vilka härliga sommarplaner du har. Låter som nåt att se fram emot och att drömma om i dessa dimmiga tider.
  Ha det gott
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s