Arrak Outdoor

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev, men som ni säkert förstår så händer det inte så mycket på hundfronten. I torsdags fyllde jag arton så jag har haft fullt upp med att fira, öppna presenter, träffa vänner och släktingar! 🙂 Känns underbart att vara arton, man känner sig lite friare på något sätt 😉 Ni förstår säkert vad jag menar…

Igår var jag på instruktörsutbildningen på klubben, vi gick igenom våra specialarbete i smågrupper och kommenterade varandras arbeten. Väldigt bra eftersom man blir lite ”blind” när man läst igenom det själv så många gånger, tillslut ser man inte vad som behöver ändras. Den 19:e februari ska våra arbeten vara klara och inskickade så jag och Annelie har tänkt att ta vårt sista träningspass den kommande helgen, så har jag lite tid på mig att rätta och läsa igenom det några gånger igen. Vi fick även en jättefin present av klubben och studiefrämjandet igår, nämligen varsin Arrak Outdoor väst. Jag beställde min i storlek XS, och det var tur det! När jag testade den här hemma såg jag ut som ett stort tält, såg inte klokt ut! Men sen hittade jag banden runt västen som man ska spänna in som tur var 🙂 Jackan är faktiskt verkligen att rekommendera för alla hundmänniskor som tränar mycket med hunden. Den har jättestora fickor (så man får plats med leksaker, bollar, godis och annan belöning), den har även en ”metallkrok” som man kan sätta t.ex. kopplet i) och jättepraktiska fickor bak på västen. Ni vet när man tränar ibland så kanske man vill att belöningen ska komma från olika håll, då man behöver en viss dragningskraft åt något håll för att få momentet så perfekt som möjligt (tillexempel bakåt eller framåt-tänk). Vi ska även få en massa märken som vi ska sätta på västarna, både från SBK och studiefrämjandet. På min väst kommer det även att finnas ett märke från GRK och kanske SSRK. Tack så hemskt mycket Malmö Brukshundklubb för de perfekta tränings-västarna, perfekt present från klubben 🙂

Vissa kanske är lite nyfikna på vad jag fått i 18års present? Det kan jag svara på också när jag ändå är igång: jag har fått en massa svenska och utländska pengar (då jag ska både till Tunisien och Rhodos i sommar), tandblekning, smycken, biobiljett, blommor, choklad och sen fick jag även hela min resa till Rhodos betald av min kära far och faster. Tusen tack allihopa!! Pengarna jag sparat till min Rhodosbiljett kan jag ju helt plötsligt börja spendera (känns jättekonstigt), så idag var jag och köpte en liten hårddisk på 1 TB som jag kan ha med mig överallt (Lagra bilder, filmer, videos och musik i. Har ju över 22 tusen bilder i datorn så det var nödvändigt då 3 av våra andra hårddiskar här hemma gått sönder) och så blev det även en digital kamera. Jag har ju en systemkamera med olika objektiv till, som ni säkert vet, men jag ville ha en kamera jag kunde ha med mig ut på kvällar och sådär också. Att ha med sig en stor, klumpig systemkamera är ju inte det bästa om man till exempel är på fest. Den kan ju både gå sönder och bli snodd.

Allt för mig för denna gången, här har ni lite bilder på min Arrak Outdoor väst:

2 tankar om “Arrak Outdoor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s