Facebook

Tänkte bara meddela om att ni är hjärtligt välkomna att lägga till oss på facebook, alla mina kära hundvänner! Tveka inte en sekund 😉

Johanna Ulrika Brandell

Skapa en profillänk

Jag har redan en privat facebook men har alldeles för många vänner där för att kunna håll på alla statusuppdateringar från mina hundvänner osv. Dessutom tycker inte mina ”vanliga” vänner det är speciellt kul att läsa hund hela tiden och dessutom skulle dem fatta nada om jag snackade om hundträning, tävling osv. Roligare att dela med den informationen till er som uppskattar den – och roligare för mig att kunna hålla koll på er bättre! Det är i princip omöjligt just nu. Så skynda in på facebook och lägg till oss! Ser fram emot att läsa om er 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s