Här går det vilt till

Fina Jakita

Här kommer lite bilder på hundarna innan de blev badade idag, nu luktar de ljuvligt och är alldeles fluffiga. Härligt! Jag använder mig av ett hästschampoo när jag tvättar mina hundar och det fungerar jättebra. Luktar jättegott och det är en rejäl flaska, tror jag haft samma schampooflask  i över 1,5 år. Det ni! Ekonomiskt & riktigt bra -rekommenderar starkt! 😉 Hoppas inte det finns något utgångsdatum, ha ha!

Imorgon åker min mamma till Sri Lanka, så nu ska jag och mina två syskon klara oss själva i två veckor 🙂 Blir en liten utmaning att handla mat, laga mat varje dag, tömma soporna osv. Mamma är ju snäll och tar morgonrundan alltid med hundarna eftersom jag är så morgontrött, men nu bannemig måste jag upp i tid för att gå ut med dem. Mamma kommer antagligen låna med sig min systemkamera till Sri Lanka också, så mycket bilder lär det nog inte bli. Har ju min Iphone och digitalkamera, men det går ju inte att jämföra. Nu är det slut pladdrat, här kommer bilderna!

Vad mycket en omgång med saxen kan göra, hon ser genast ett par år yngre ut!

Jakita bjuder in till lek..

Efteråt såg dem inte allt för granna ut. Smutsiga & ruffsiga.

3 tankar om “Här går det vilt till

  1. Härliga bilder på dina fina flickor. Ja du, Johanna, nu blir det att hoppa upp ur sängen och dra på paltorna och gå ut med hundarna. Tufft 😉 Lite FF sitter väl aldrig fel men sen är det rätt skönt att det återgår till det normala igen. Hoppas att din mamma får en trevlig resa.
    Ha det bäst
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s