FÖDELSEDAGSGRIS!

Idag fyller min första alldeles egna hund, Jakita, 7 år. Jag vet inte hur många tårar och hur mycket oro hon skänkt mig under åren, men inte ska vi glömma alla skratt, all kärlek och all lycka. Det väger mer. Att Jakita redan fyller 7 år kännes helt overkligt, bara ett år kvar till veteran! Det känns som jag aldrig varit utan henne och hon alltid funnits i mitt liv samtidigt som det känns som att jag fick henne igår. Världens finaste Jakita.

Sunshine of my life.

Hurra hurra hurra!

Ingen enkel första gångs hund, men ack vad mycket lärdom hon gett mig!

4 tankar om “FÖDELSEDAGSGRIS!

  1. Ett stort GRATTIS till världens finaste Jakita!! Jättefin bild på snygga tjejen!Hoppas att dagen blev kul med lite extra gott och kanske också ett litet paket!
    Nospussar från tre charmörer i Lund och deras matte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s