Golden retrieverklubbens uppfödarutbildning

Hej bloggen! Allt bra med er? Om jag nu har någon bloggläsare kvar där ute, förhoppningsvis någon enstaka. Eller? 🙂 Förlåt för den otroligt hemska uppdateringen, men jag har helt enkelt inte haft någon lust. Har knappt varit inne på några hundhemsidor/bloggar heller…har inte riktigt orkat eller brytt mig heller. Missuppfatta mig inte nu, tycker det är jätteroligt att läsa om er alla och vad ni har för er.. Men just nu känns det rätt obetydligt för mig, det är nämligen mycket som händer i mitt liv nu och allt är upp och ner. Men ja, det är personliga skäl som jag inte tar upp här – men nu vet ni det iallafall! Jag lever! 😉

Till något roligare! Som ni vet, ni som följt min blogg dvs, så skulle jag börja på Golden retriever klubbens uppfödarutbildning. Den har dragit igång nu! Det är Filip på kennel Dainty’s och Ingrid på kennel Glenriska som håller i utbildningen. Filip är så oerhört erfaren och har varit med länge inom ”golden branschen” så det är otroligt roligt att lyssna på någon med så otroligt mycket kunskap om vår ras. Iallafall, det är mycket intressant! Jag har ju gått på SKK:s uppfödarutbildning också men detta är helt annorlunda eftersom vi bara koncentrerar oss på just Golden retrievern. 🙂

Idag har jag varit och tränat med min kära lydnadsgrupp. Vi var rätt få ett tag men nu är vi jättemånga, känns mycket roligare då! Idag tränade vi i ca 1,5 timme. I vinter har det blivit ca 40 minuter eftersom det varit så jädrans kallt så känns skönt att kunna vara ute och träna nu utan att frysa ihjäl!! Nu ska jag avsluta detta inlägget och det gör jag med en liten bildbomb från idag. Kram på er alla där ute!

Något alldeles Extra!

 Puss!

Förresten, har två väldigt ovårdade hundar här hemma. Dem behöver både sig en trimning och ett bad! Hoppas jag kan fräscha upp dem inom de närmsta dagarna, funderar även på att raka Jakita. Det kan ju vara skönt för henne i sommar? Hon ska ändå inte på någon skönhetstävling, isåfall när hon fyllt åtta 😉 och då är pälsen redan tillbaka  förmodligen. 🙂

6 tankar om “Golden retrieverklubbens uppfödarutbildning

 1. Hej Johanna
  visst har du någon eller några kvar som kolla in hos dig då och då… du är ung och har skolutbilning och allt som rör sig med ditt liv så in det är inte alls konstigt att du inte hinnner med din sida men kul du skrev lite i dag i den i alla fall… Visst är det kul på uppfödare utbildningen om golden och du är jätteduktig med dina hundar så du har nog någon kvar som läser dina sidor eller kollar igenom den ler…

  Ha nu en myssig helg och så ses vi på tisdag igen på uppfödareutbildningen kram lisbeth Tindra och Thella i svedala…

 2. Visst är det intressant med att få ta dela av all kunskap och så vettigta åsikter kring rasen Golden och vad man ska tänka på kring uppfödning.
  Jag brukar titta in…och jag är glad du hittade hit också för en liten krumelur ;-)) Men ibland är livet fullt av annat och man har varken tid eller lust att skriva. Hoppas att det lugnar sig för dig och att lusten kommer tillbaka för det är kul att läsa om dig och dina hundar.
  Underbara bilder har du tagit som vanligt på en vacker hund.
  Ha det bra så ses vi på tisdag igen
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s