OFFICIELLT INSTRUKTÖR FÖR SVENSKA BRUKSHUNDKLUBBEN!!

Efter en över ett år lång utbildning har jag idag äntligen gjort min examination. Nervöst var det måste jag säga och det har tagit hela dagen (ca 8 timmar?). Numera kan jag skryta om att jag officiellt är utbildad kursinstruktör av Svenska brukshundklubben. Jäklar vad bra det känns!!! Detta som vi jobbat för så länge. Grattis till alla i min grupp idag som även klarade examinationen, hoppas vi kommer få en trevlig tid som instruktörer tillsammans på Malmö BK! Ett stort tack till vår bästa ”lärare” Pia som utbildat oss, du är grym!

Vill även tacka Malmö brukshundklubb som gjort detta möjligt för oss!

8 tankar om “OFFICIELLT INSTRUKTÖR FÖR SVENSKA BRUKSHUNDKLUBBEN!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s