Huggtänder

I detta inlägget bjuder jag på lite huggtänder. Imorgon drar jag och hundarna upp till Fjällbacka vilket ska bli superhärligt. Där stannar vi antagligen till den 1 juli, sedan åker vi hem och packar för att dra till Grekland den 4:e. Förmodligen kommer Sanna och Sheila upp till oss över helgen för att fira midsommar. Trevlig midsommar önskar jag er alla!! 🙂

Inte världens bästa bilder, rätt oproffsiga och flummiga, men vad sjutton – bättre än ingenting alls. Förresten fick jag MVG i fotografiskbild i skolan 😉

4 tankar om “Huggtänder

  1. Trevlig midsommar till dig också. Härligt huggtänder…så länge dom inte sätter dom i mig 😉
    Ha en skön sommar..både här och där. Lite avis på din Greklandsresa är jag allt,.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s