Nu börjar det närma sig

Hej alla söta!

Nu börjar det dra ihop sig. Idag står packning och städning på schemat, ikväll ska jag till Höllviken för att träffa ett par kompisar jag inte träffat på flera veckor. Imorgon ska jag packa det sista inför resan för att sedan åka  hem till min moster med familjen för att sova där, vi måste upp tidigt för att ta en taxi till Köpenhamn. Vi måste nämligen vara på flygplatsen redan klockan fem på morgonen, och gå upp runt tre på natten/morgonen? Jag som inte är någon morgonmänniska! Men kul ska det bli 😀 Längtar.. Jag har dock inte nämnt morgondagens jobbigaste grej, jag undviker den helst. Morgondagens utmaning är att lämna hundarna på hundpensionatet. Det kommer vara fruktansvärt jobbigt, det kommer göra ont. Trots att jag vet att dem kommer ha det jättebra och sova i samma box osv, så känns det väldigt jobbigt. Jag har aldrig varit utan Extra i längre än en vecka och det har bara hänt en gång att jag lämnat bort Jakita i två veckor. Två veckor är en lång tid… en vecka känns så mycket kortare. Nej! Onda tanke. Dem har ju varandra, men jag är ändå lite nojjig. Dem är ju mina juveler. Ni får ha det så jättebra här hemma i Sverige allihop, hoppas ni får fint väder! Återkommer när jag är hemma igen. Kram på er.

Kefalonia, Grekland. Här kommer jag tillbringa de två närmsta veckorna. Ska bli underbart!

2 tankar om “Nu börjar det närma sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s