Funktionsbeskrivning på g

Igår, höll jag och Sanna vår valpkurs mellan kl. 19.00-21.00. Vi tränade förbud, inkallning, sitt/ligg och att släcka och tända valparna. Valparna är så himla duktiga! Vi har rätt många blandraser i vår valpkurs nu, en mycket blandad grupp – vilket är jättekul! Vi har allt från en svart liten toypudel till en kritvit samojed. Härlig blandning av hund helt enkelt!

Till något helt annat, antagligen kommer Extra funktionsbeskrivas på söndag. Jag har aldrig varit med på en funktionsbeskrivning/ eller funktionsbeskrivit någon av mina hundar innan så det ska bli väldigt intressant. Jag har inga större ambinationer på att funktionsbeskriva Extra egentligen, mer än för nöjets och kunskapens skull, men eftersom jag måste ha varit närvarande vid en för att få mitt skriftliga intyg för att jag deltagit på GRKs uppfödarutbildning så känner jag att det är lika bra att göra. Det blir en väldigt kul grej! En erfarenhet rikare skadar aldrig, hehe!

I söndags var jag och mamma på Limhamnsfältet. Tog med systemkameran och fotograferade lite. Jättelänge sen jag fotograferade vovvarna så det var kul, tyvärr dog dock kameran ganska snabbt men jag hann knäppa ett par bilder så ska försöka ladda upp dem när jag kommer hem (är i skolan just nu). Nu måste jag återgå till skolvärlden igen!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s