Funktionsbeskrivning

Idag har jag varit på funktionsbeskrivning, för faktiskt första gången i mitt liv, tro det eller ej. Anledningen var till mesta dels för att man är tvungen att ha besökt en funktionsbeskrivning för att kunna få ett skriftligt ”bevis” på att man genomgått GRKs uppfödarutbildning. Jag tänkte att jag lika bra kunde delta själv då med Extra så det gjorde jag. Extra reagerade ungefär som jag tänkt mig, tyckte att dummysarna var jättetråkiga. När det var dags för vattendelen gick hon i vattnet, men eftersom lilla Extra är en riktig lady tyckte hon det var lite jobbigt med vassen så längre ut än så kom hon inte. Inget var speciellt förvånade, Extra tycker dummysar är skittråkigt medan hon älskar metall och trä-apporter. Och sen får vi inte glömma alla strumpor, skor, handdukar och pappersbitar hon bär runt på hemma 😉 Det kom tyvärr inte så många till funktionsbeskrivningen utav alla som gick uppfödarutbildningen (Undra varför? Det var ju ett ultimat tillfälle!) men vi blev ett litet gäng ändå, trevligt att träffa alla igen. Det var iallafall väldigt kul och lärorikt att ha gjort, så nu har vi ännu en ”aktivitet” på uppfödarlistan avbockat. Nu är det bara en sak kvar jag måste ha besökt: ett officiellt jaktprov (B-prov). Om någon vet något som ska vara i södra Skåne får ni jättegärna tipsa.

3 tankar om “Funktionsbeskrivning

  1. Här finns en som med stor vånda var ”tvungen” att avstå idag. Barnbarn gick före hunderiet men det var kanske ett korkat beslut :-/ Förstår att det var kul att se hur hundarna jobbade samt att få sitt intyg på utförd Funktiosnbeskrivning. Hoppas att det kommer igen.
    Ha det gott
    Kram

  2. Väldigt roligt att ha dig med idag Johanna! Det är genom att uppleva och ta del av många olika delar av aktiviteter med Golden retriever, som man lär sig uppskatta vår underbara ras ännu mer! Du känner din flicka ”Extra”, och vet vad hon vill, det är en bra grund!! Lycka till i framtiden och roligt att du genomgått uppfödareutbildningen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s