Fotogenisk

Här om dagen var jag tillsammans med min syster på Limhamnsfältet med hundarna. Vi käkade hade picknick med oss medan hundarna fick springa runt och göra precis vad dem ville. Självklart var kameran med i högsta hugg och här nedan har ni resultatet. Bilderna är helt oredigerade. Trots att Extra är väldigt otrimmad slår det mig varje gång kameran dyker upp -gud vilken vacker hund jag har. När hon är lite flåsig kan hon verkligen inte bli dålig på bild. Tror min hund är fotogenisk. Sedan vill jag även säga att trots att jag inte är så aktiv på tillfället är jag jätteglad för att några av er fortfarande kikar in här, läser och kommenterar! Det är så kul. Självklart läser jag alla kommentarer även om jag är dålig på att skriva tillbaka. Kram på er alla och glad sommar!! 14 dagar kvar till studenten!
Bild 
Bild 
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Sen till dem obligatoriska bilderna när hundarna ska vara med på  bild tillsammans, vilket alltid resulterar i dessa resultat…..
Bild 
Bild 
/Johanna 

En tanke på “Fotogenisk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s