Det vackra med ryggar

OBS: Inget hundrelaterat-inlägg!
Något som jag alltid tyckt varit väldigt vackert är ryggar och hår. Jag har alltid haft en väldigt fetish för det och tycker att ryggar är otroligt snyggt. När jag och mina vänner var nere på Skanörs strand passade vi på att ta lite bilder på mig i solnedgången iklädd ett par väldigt höga jeansshorts. Detta kallar jag konst! Vad tycker ni? Jag är otroligt nöjd!
Bild Bild
Bild
Obeservera att det är Copyright på alla bilder i min blogg och dem får endast lånas/tas med tillstånd från mig.

2 tankar om “Det vackra med ryggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s