When ”thank you” isn’t enough

Idag somnade Extras pappa, Oscar, in. Det hugger i hjärtat och jag känner ett otroligt medlidande till matte Lisa. Oscar var en sund hund och blev hela 15 år gammal. Han har sedan Lisa kontaktade mig för första gången varit en stor favorit hos mig, en otroligt vacker och fantastisk hund. Efter sig har han lämnat många fantastiska avkommor och lyckligtvis är jag ägare till en av dem. Extra är allt jag någonsin kunnat drömma om och det finns inte ord för hur mycket hon betyder för mig.

Tack för att du gett mig det finaste jag har! Det finns inga ord i världen som räcker till. Jag är dig evigt tacksam Oscar. 

Bild
Extra med sin vackra pappa för några år sedan.

Rest in peace ♥

En tanke på “When ”thank you” isn’t enough

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s