Mer information kommer

God dag alla härliga hundmänniskor! Idag skiner solen i Malmö vilket resulterar i vårkänslor. Känns skönt att det går mot ljusare tider, jag är ju lite av en sol-dyrkare.

Just nu sitter jag på jobb så tänkte passa på att skriva ett litet inlägg. Det finns mycket som jag väntar på just nu. Både på mitt kennelnamn (spännande!) och det som jag såklart längtar efter allra mest är att Extra börjar löpa. Tänk vad underbart med vår och sommarvalpar. Just nu jobbar jag heltid som säljare (inte med världens dröm-tider; 12.00-21.00) så ska bli otroligt skönt att få gå hemma och få ta hand om de små liven.

Jag kommer även presentera Extras dejt inom en snar framtid tänkte jag. Antar att det är någon där ute som är nyfiken? Jag tror det kommer bli en kombination som resulterar i fantastiska valpar både gällande ut och insida. Håll utkik! Snart får ni information både om det ena och det andra 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s