Zappa

Zappa heter hanen som Extra kommer att paras med. Tänkte att hans matte får stå för dem första orden om honom:

”Zappa kom till oss den 15 maj 2012 då var han på dagen 10 månader. Han blev omplacerad för att hans matte blev allvarligt sjuk och familjen inte kunde ha hund. Han var då en rätt ranglig unghund med en massa motor i, och passade kanon ihop med de 2 hundar som vi redan hade. I dag är han inte så ranglig utan en väldigt muskulös kille på ca 34 kg. Han är inte så hög men, han har ett fantastiskt driv när han jobbar och han är väldigt lyhörd mot sin förare när man gör saker med honom.

Han är dessutom en riktig liten mammagris som älskar att ligga och gosa i mattes knä när han får tillfälle. Han ”pratar” väldigt mycket och låter när man håller på med honom. När man sitter vid dator så ligger han vid fötterna och ser man på tv ligger han gärna i soffan bredvid en.

Han är den av våra 3 hundar som är mjukast i sättet och minst självständig, å ena sidan den som kan vara mest nyfiken om det är något som luktar eller låter när man är i skogen. Han är väldigt rolig att ställa ut då han bara ser matte och struntar rätt mycket i dom andra hundarna, han är kontaktsökande så han står fint. Vi brukar kalla honom för våran lilla pajas för det bara händer saker runt omkring honom. Han har ett uttryck som man bara faller för, det bara skriker att man ska tycka om honom. Det är en kille som man inte kan låta bli att tycka om.”

Visst låter det som en fantastisk kille? Jag ser och hör många likheter i honom och Extra och tror det kan bli helt fantastiska goldenvalpar. En sak är i alla fall säker: det kommer bli otroligt keliga, kontaktsökande och lojala valpar. Kommer presentera honom lite mer inom kort. Här har ni ett litet smakprov på vad som komma skall i alla fall 😉

20140322-121652.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s