Hormontest & blodprov

I torsdags var jag på Malmö Djursjukhus med Extra. Där togs blodprov och hormontest, eftersom vi ska åka så långt för att para henne så vill vi ju givetvis vara säkra på att vi prickar in rätt dagar när det är parningsdags. Proverna bedömer dem i skalor, hunden ska ligga på skala 10 när den har som mest chans att bli dräktig. Gissa vad Extra låg på? 1,8! Alltså låååångt ifrån parning. Jag trodde det skulle vara läge att åka upp över påskhelgen men icke sa nicke. Imorgon har jag fått en ny tid på djursjukhuset för nya tester. Så imorgon förmiddag har vi förhoppningsvis ”svar” på när det bär av för parning. Spännande!!

Knäppte precis ett par bilder med telefonen på Extra. Hmm…jag tror (och hoppas!) att Zappa har lika svårt som jag att motstå denna lilla bönan… 😉

20140420-221755.jpg

20140420-221807.jpg

20140420-221816.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s