Extra är parad!

Sent i natt kom vi hem till Vellinge efter att ha varit uppe i Rimbo. Vad hände i Rimbo då? Jo, den efterlängtade parningen mellan Extra och Zappa ägde rum. Vilken otroligt vacker hane! En golden precis i min smak med ett helt fantastiskt ansikte. Det känns så himla rätt att jag valt just honom till Extra. Och det är nästan skrämmande att tänka på hur fantastiska valpar denna kombination kan ge. Det blev två lyckade parningar, med ca 24 timmars mellanrum, med hängningar på 20 minuter vardera. Nu är det bara att hålla tummarna för att Extra blir dräktig och att vi i slutet på juni kan välkomna ett gäng guldklimpar till världen. Det är så spännande.. Knäppte lite bilder under parningen samt hängningen som jag tänkte dela med mig utav, även om de kanske inte är de vackraste bilderna så är det ju faktiskt en väldigt intressant process. Kommer upp bättre & finare bilder på kärleksparet lite senare, ni ska bara se vilket fint par dem är!

DSC_0053

DSC_0054

DSC_0057

DSC_0051

DSC_0052

DSC_0045

DSC_0046

DSC_0047

DSC_0064

DSC_0065

DSC_0067

DSC_0069

DSC_0070

DSC_0032

DSC_0033

DSC_0035

DSC_0037

DSC_0040

DSC_0041

DSC_0043

6 tankar om “Extra är parad!

  1. Grattis till parningen med Zappa. De ser jättefina ut tillsammans. Lycka till nu med valpar i sommar.
    Zappas kullsyster Qola ska valpa vilken dag som helst. Hon är jättetjock om magen nu.
    Hälsningar Kerstin på Sörbäcks Kennel

    • Tack så mycket Kerstin! Jag måste bara säga det: vilken fin hane du fött upp! Han förstår jag att du är stolt över, helt underbar! Jag hörde detta, ser fram emot att följa Qola och hennes valpar! Så himla spännande.. Lycka till med valpningen och alla goa valpar!!

  2. Hej Johanna. Nu önskar jag dig lycka till han såg fin ut pappan till eventuella extras valpar jag önskar dig Er lycka till kram lisbeth och flickorna i svedala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s