Hög efterfrågan

Jag blir så glad! Det är så många som hör av sig titt som tätt angående våra efterlängtade små guldbebisar. Det glädjer mig så att det inte bara är jag som tror på kombinationen mellan Extra och Zappa utan även många andra.

Många undrar om jag har någon s.k. kölista och så är inte fallet. Jag går enbart på magkänslan och är väldigt mån om vart valparna hamnar, det ska kännas både rätt för mig som uppfödare och köparen. Nu är det bara att hoppas på många valpar för jag har minst sagt väldigt många härliga spekulanter! För övriga som är intresserade så är det aldrig för sent att höra av sig, finns som sagt ingen form av kölista.

Nu är det snart bara två veckor kvar… Sålänge får ni en bild på mig och Extra i valplådan!

20140608-121535-44135630.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s