Gruppbild 1 vecka

Hmm… att ta en gruppbild på valparna gemensamt ska jag försöka göra varje vecka. Ger mig själv ett stort lycka till för om ett par veckor antar jag det blir nästintill omöjligt. Se & njut! Från vänster ser ni Kiara, Mufasa, Sarabi, Nala & Simba.

Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (6)Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (7) cropped-rc3a4tt-bild1.jpg Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (5) Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (2) Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (1) Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (3)  Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (4)   Kiara Mufasa Sarabi Nala  Simba (9)

2 tankar om “Gruppbild 1 vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s