2 veckor

Tänk att valparna redan fyller två veckor idag! Helt sanslöst vad snabbt tiden går. I söndags, när valparna var 10 dagar gamla, öppnade en av valparna ögonen för första gången -närmre bestämt Kiara. Några timmar efter att Kiara öppnat ögonen såg mer eller mindre alla valparna ut som små kineser. Så häftigt! Allas ögon har öppnats så fint och man ser hur både hörsel, balanssinne samt luktsinne utvecklas för varje dag. Nu blir även valparna helt lyriska så fort Extra går in i valplådan. Jädrar vilken fart det blir på dem! Och vad dem börjat ”prata”. Nu kommer det en hel del ljud ifrån valparna, ibland till och med små söta ”voff”, blir så full i skratt! Så himla sött är det.

Viktmässigt har valparna blivit väldigt jämna, till och med ”lilla” Sarabi är nästan lika stora som resterande tikar! Hanarna har tagit ledningen och Mufasa kniper första platsen igen.

Som utlovat kommer 2 veckors-bilderna här! Tänk på att vissa valpar är väldigt spralliga när bilderna tas och vägrar vara stilla medan vissa nästan sover, fast det tror jag ni förstår. Det är ju små bebisar som vi har att göra med!


Kiara 2 veckor

Ovan har vi Kiara med en vikt på 1057 gram.


Nala 2 veckor

Ovan har vi Nala med en vikt på 1060 gram.


Sarabi 2 veckor

Ovan har vi Sarabi med en vikt på 1020 gram.


Simba 2 veckor

Ovan har vi Simba med en vikt på 1167 gram.


Mufasa 2 veckor

Ovan har vi Mufasa med en vikt på 1246 gram.


Som ni flesta vet så ska jag självklart behålla en liten valp efter denna fina kombination. Behöver jag nämna att det är svårt, för att inte säga nästintill omöjligt, att bestämma sig för vem? Givetvis lutar det ju mer åt någon… Men gud! Tycker om dem precis lika mycket -för dem är precis lika fina och goa allihop. Vilka individer!

Ps. Veckans gruppbild….Ja, jag får nog inse att någon lika bra som när dem var 1 vecka gamla kommer jag nog aldrig få till igen. Men -jag har faktiskt lyckats ta några denna veckan också. Dem kommer upp i dagarna!

En tanke på “2 veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s