4 veckor

Tiden bara springer ifrån mig. Tänk att de små liven fyller hela 4 veckor idag!! Halva tiden innan leverans, herregud.. Förövrigt så har de små idag, för första gången, fått testa på att äta något annat än mammas mjölk. När valparna var ca tre veckor gamla fick de fri tillgång till vatten så druckit har dem gjort ett tag. Idag var det dags för dem att testa på att äta ”på riktigt”. Jag kan ju säga som så att valparna åt med GOD aptit. Uppblött torrfoder fick dem smaska i sig -jädrar vad poppis det var! De föll busfröna i smaken så att säga. Jag testade mig även på att ta de första bilderna när valparna står uppställda idag. Det gick ju sådär, Sarabi & Mufasa var dem som var jobbigast. Dem andra var som rutinerade utställningsvovvar, skämt å sido 😉 Denna uppdatering får ni avnjuta både ansikts- & ståbild på vardera valp!


Kiara 4 veckor Kiara uppställd

Ovan har vi Kiara på 1847 gram. Lätt som en plätt att ställa upp!


 

Nala 4 veckor Nala uppställd

Ovan har vi Nala på 1904 gram.


 

Sarabi 4 veckor Sarabi uppställd

Ovan har vi Sarabi på 1794 gram. Här fick vi kämpa med ståbilden -vilket kanske syns…hihi


Simba 4 veckor Simba uppställd

Ovan har vi Simba på 1936 gram. Exemplarisk att ställa upp!


Mufasa 4 veckor Mufasa uppställd

Ovan har vi Mufasa på 2042 gram. Vildingen själv. Bättre lycka nästa gång!


 

På lördag kommer min första valpköpare hit! Så himla spännande! Hon ska ha en tikvalp som hon ska träna & tävla lydnad med -vilket jag tycker är oerhört kul! Allt för denna gång, hoppas ni har det bra i vårt fina sommarsverige allihop!

En tanke på “4 veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s