5 veckor

Idag fyller de små guldklimparna 5 veckor. Dem är ute stora delar utav dagarna, leker & busar. Igår fick valparna sina små klor klippta, gud vad dem växer snabbt! Valparna börjar bli mer och mer lyhörda, snabba & lekfulla. Det är så kul att se! Här kommer tre bilder var på vardera valp.


Kiara Närbild Ståbild

Ovan har vi Kiara på 3057 gram.


Nala Närbild Ståbild

Ovan har vi Nala på 3031 gram.


Sarabi Närbild Ståbild sarabi

Ovan har vi Sarabi på 2576 gram.


Simba Närbild Ståbild Simba

Ovan har vi Simba på 3038 gram.


Mufasa Närbild Ståbild (1)

Ovan har vi Mufasa på 3158 gram.


I veckan som har gått har jag haft besök utav två blivande valpköpare -vilka jag är otroligt nöjda med! Så himla glad över att ha hittat valpköpare som är ultimata hundägare. Känns så himla bra! På lördag väntar ytterliggare ett valpbesök & även i mitten på nästa vecka, himla spännande! I söndags var även Mariann & Håkan på besök med sina tre goldenkillar,  varav en utav dem är pappa Zappa. Så här hemma hade vi tre goldenkillar springandes, dem är så otroligt fina alla tre! Och pappa Zappa visade tydligt att han gärna hade ställt upp för att bli pappa ännu en gång, hihi. I dagarna kommer även en gruppbild upp på alla fem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s