6 veckor

I lördags så hade jag valpköpare från Sundsvall på besök, vilket även detta kändes kanon! Nu har jag träffat alla mina valpköpare och allt känns otroligt bra! Medan dem går med en extrem längtan efter deras lilla valp börjar min separationsångest växa lite mer för varje dag som går. Mina älskade små valpisar. Jag säger det dagligen; tur att en av dem stannar kvar. Annars hade jag nog fått sörja deras flytt ordentligt. På tal om något helt annat så fyllde valparna sex veckor igår. Vet att varje torsdag är lite speciell för mina valpköpare då veckobilderna kommer upp på varje valp så får ursäkta här för förseningen! Men….den som väntar på något gott 🙂 Här kommer dem!


Kiara Närbild Ståbild

Ovan har vi Kiara. Denna donnan ska flytta till Karlstad och ha tilltalsnamnet ”Vilja”. Väger 4243 gram.


Nala Närbild Ståbild

Ovan har vi Nala som ska behålla sitt namn, denna sötnosen ska flytta ända till Sundsvall. Väger 4523 gram.


Sarabi Närbild Ståbild

Ovan har vi fina Sarabi som ska heta ”Lycka”, detta är den ända valpen som bor mindre än 30 mil ifrån mig. Hon ska nämligen endast flytta till Staffanstorp. Väger 3870 gram.


Simba Närbild Ståbild

Ovan har vi snyggingen Simba som kommer förbli Lejonkungens lilla son även när han flyttar. Denna herre ska flytta till Arboga. Väger4525 gram.


Mufasa Närbild

Ståbild

Ovan har vi då Mufasa, teddybjörnen, som stannar kvar hos mig. Denna herre har tilltalsnamnet ”Shadow”. Varför jag behåller honom, varför jag behåller en hane och allt annat som har med honom att göra tänkte jag sammanfatta i ett annat inlägg. Väger 4530 gram.


Snart kommer en sex veckors-bildbomb! Kram på er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s