8 veckor

Idag flyttar sista valpen ifrån mig -känns väldigt tomt redan. Men det känns så bra att veta att de kommer till bra familjer och faktiskt får ett alldeles eget hem med en familj som fokuserar på dem. Jag tycker själv att det ska bli väldigt roligt att bara fokusera på min lille gosse, för det har jag ju inte kunnat göra tidigare. Det känns lite sorgligt att ha tagit de sista veckobilderna på valparna -samtidigt som det ligger en hel del jobb bakom dem. Idag tänkte jag även skriva lite om varje valp!


Kiara Närbild Ståbild

Extradorable’s Let Fate Decide
Tilltalsnamn på kenneln: Kiara
Namn i sin nya familj: Lowa

Denna tjej är väldigt social och kelen, ligger väldigt gärna och gosar i famnen. Hon är den av de fem valparna som är mest försiktig samtidigt som hon är orädd. Hon älskar uppmärksamhet! Den senaste veckan har hon smalnat av något och väger numera minst av valparna, dock tror jag att det är för att hon inte tar för sig lika mycket som de andra valparna -men i sitt nya hem blir det andra bullar! En tikvalp med ett väldigt vackert ansikte och uttryck. Vilja ska bo hos en familj i Enköping.


Nala Närbild Ståbild

Extradorable’s Trust Your Heart
Tilltalsnamn på kenneln: Nala
Namn i sin nya familj: Nala

Denna tikvalp är helt klart den valp som låter mest i kullen. Hon kan ligga för sig själv och morra och göra andra livliga ljud medan hon rullar omkring i gräset. Hon är otroligt ”pussig” och uppmärksamhet är såklart en stor favorit även här. Denna valp tror sig dock vara lite tuffare än vad hon egentligen är. Hon har varit den största tiken i kullen ända sedan födsel och är det även när hon lämnar mig. En nyfiken tik med fart i! Hon är väldigt söt och har en bedårande förmåga av att se sådär gulligt ledsen ut. Denna tjej ska bo hos en familj med barn och även Jack Russell terriern ”Baloo”.


Sarabi Närbild Ståbild

Extradorable’s Calling For You
Tilltalsnamn på kenneln: Sarabi
Namn i sin nya familj: Lycka

Denna tikvalp har hela tiden varit minst i kullen, dock inte när hon flyttade ifrån mig. Sedan hon föddes har hon hela tiden varit liten och kompakt – och kompakt är hon framför allt. Denna tik har sedan valparna fick hörsel varit mest lyhörd. Hon är väldigt kontaktsökande samtidigt som det finns lite ”jävlar anama” i henne. Hon är inte rädd för att säga ifrån till de andra valparna. Denna pigga & alerta dam har ett väldigt feminint, nimnt och otroligt sött uttryck. Detta är valpen som kommer att bo närmst mig, hon ska nämligen bo i Staffanstorp tillsammans med en småbarnsfamilj och deras två katter. Planerna är att hon ska tränas och tävlas i lydnad.


Simba Närbild Ståbild

Extradorable’s Life Is Waiting
Tilltalsnamn på kenneln: Simba
Namn i sin nya familj: Zimba

Denna hane tilltalar mig väldigt mycket, ett markerat stopp, bra vinklar och snygg rygglinje. Jag tror mycket på honom exteriört och vet att hans nya ägare är intresserad av att ställa ut honom lite. Vilket jag tycker är himla kul! Zimba är framåt, nyfiken och fullt ös i. Han har alltid varit en av valparna som upptäckt saker snabbast och är helt klart den valp som är mest hårdhänt -speciellt när han bits. Uppmärksam och nyfiken på vad livet har att erbjuda! Denna kille ska bo hos ett par i Arboga som sedan tidigare har två golden retrievers.


Mufasa Närbild Ståbild

Extradorable’s Paradise Untouched
Tilltalsnamn på kenneln: Mufasa
Namn hos mig framöver: Shadow

Detta är då hanen som stannar hos mig. Valpen som först rymde ur valplådan och som är mest orädd. Han är pigg och alert, väldigt framåt och har oftast för sig bus.  Han är väldigt kompakt i kroppen och är verkligen ”muffig”.  Han har sedan han föddes varit störst och haft mest färg. Shadow har ett snällt & tilltalande uttryck.  Äter absolut mest och är på mamma och snuttar när han får tillfälle. Honom kommer ni få följa här på sidan framöver så mer om honom behöver jag nog inte berätta.


Ni kanske undrar vart jag fått hundarnas stamtavlenamn ifrån? Det tänkte jag berätta i nästa inlägg! Samt varför varje valp fått just sitt namn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s