Inga valpkullar inom det närmsta

Hej allihopa!

Gud vad längesen det var jag var här inne och gjorde ett avtryck. Tiden har minst sagt gått undan och åren har rullat på. Kikar mest in här för att meddela att jag inte planerat några kullar inom den närmsta tiden då jag inte har någon tik tillgänglig för avel. Får nämligen väldigt mycket mejl om detta trots att sidan inte uppdaterats på år. Min tik Extra fyller 11 år snart. Älskade Extra, ännu pigg som bara den.

Jag behöll ju som sagt en hanvalp efter Extra. Han är idag 4 år gammal och världens härligaste prick. En snällare hund med härligare mentalitet får man leta länge efter. Shadow som han heter är definitionen av ren och skär kärlek. Han är röntgad med HD grad B, samt ED UA. Han är utställd en gång i juniorklass med resultatet ”Good”. Ingenting att skryta om, men han var väldigt tanig och omogen då. Så det är förståeligt. Idag är han en aning mer proportionerlig, muskulös och otroligt vacker med hans vackra huvud. Han är tränad en del i lydnad. Utställning intresserar mig inte så värst mycket just nu, därav har ingen av hundarna ställts ut på länge. Däremot är jag lite sugen på att ställa igen då Extra går i veteranklass numera och Shadow går i öppenklass. Shadows syster Nala är svensk viltspårschampion samt utställd med flertal Excellent. Otroligt kul! Jag är så stolt. Shadow skulle jag kunna tänka mig att låna ut för avel, till rätt tik. Skulle då självklart genomföra resterande tester samt ställa ut honom igen om det skulle vara intressant. Vid intresse är ni varmt välkomna att höra av er till mig på min e-postadress johanna.brandell@live.se

Shadow tillsammans med mamma Extra. Numera mycket högre och kraftigare.

Sa någon boll? Sa någon hav? Då hittar ni Shadow såhär. Den bästa aktiviteten han vet är att hämta bollen i vattnet, gång efter gång. Han tröttnar aldrig.

Min älskade, snart 11 år gamla, Extra. Hon har blivit lite grå runt nosen, det är så sött så jag smäller av. Älskade gosvovve.

En tanke på “Inga valpkullar inom det närmsta

  1. Du är underbar min dotter duktig på allt framför allt utrycka dina känslor i tal o skrift o bra foto love you pappi take care

    Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s