Shadow

29d8c163-b39b-4da2-967a-c390aab838df

Namn Extradorable’s Paradise Untouched
Reg.nr SE43275/2014
Född 2014-06-26
Hd/Ed HD B, Ed UA
Ögon Ej lyst
Lydnad Ej tävlad tyvärr
Utställning Good
Övrigt Tyvärr inte tävlad eller utställd sedan han var jätteliten så finns ingen rättvis bild utav detta.

Vad ska jag då berätta om Shadow? Han är egenuppfödd och är efter min tik Extra. En väldigt mörk golden hane med mycket fart och fläkt. Han är den snällaste hunden jag vet. Med väldigt mycket motor. Det bästa han vet är att simma efter boll i havet. Han slänger sig ut även om vågorna är alldeles för höga. En otroligt rolig hund att ha att göra med som är väldigt följsam. Då livet kommit emellan har han tyvärr bara ställts ut en gång (när han var ung och omogen) och inte heller tävlad i lydnad eller liknande. Tyvärr har inte tiden funnits då det kommit jobb, flytt och barn emellan.

Shadow lever verkligen upp till sitt namn, för han är som en liten skugga. Han tycker att människor och andra hundar är supertrevligt. Vår dotter, som i skrivande stund är fyra månader gammal, älskar han att pussa på. Han älskar att hänga med överallt och är otroligt lätt att ha med sig. Shadde, som vi kallar honom, lägger sig snabbt till ro om vi är någonstans och går väldigt fint i koppel (vilket inte alltid är en självklarhet) utan att vi någonsin tränat på detta. Hade jag fått spekulera hade jag kunnat tänka mig att han hade blivit en bra sjöräddningshund. Eftersom han är oerhört motiverad av leksaker och bollar så vet jag att han iallafall hade blivit en utmärkt hund att tävla lydnad med. Mina andra hundar har alltid bara varit godistokiga, vilket jag personligen tycker blir knepigare vid tävling. Så jag om någon är glad att han är såpass lekfull och galen i leksaker/bollar som han är.

Shadow är en hund som jag själv verkligen beundrar och gärna hade velat ha en till utav -det säger en hel del om honom. Han har i princip allt jag vill ha i mina hundar. Därför har jag numera börjat gå i tankar på att avla vidare på honom. Han är för bra för att inte gå vidare i avel tycker jag. Låter han intressant? Hör av dig! Då går jag givetvis vidare med ögonlysning, utställning, MH osv. Ni når mig på johanna.brandell@live.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s