Tidigare valpkullar

LPI Mycherieamour Paulette & Sörbäcks Colourful QuatroDSC_0097

DSC_0084

Fem valpar föddes den 26 juni 2014, två hanar och tre tikar, efter Extra och den vackra hanen ”Zappa”. 

Mina tankar kring kombinationen:

Det jag förväntar mig ur denna kombination är valpar som är med på det mesta och gärna vill vara sin matte/husse till lags -dvs både en god träningspartner och en trogen familjemedlem. Exteriört förväntar jag mig vackra hundar med mycket färg, mörka nosar och som rör sig utan problem i terräng.

LPI Mycherieamour Paulette ”Extra”Extra (585)

 • HD grad A, ED UA
 • Ögon UA
 • Mentaltestad
 • Funktionsbeskriven
 • LPI, uppflyttad till lydnadsklass 3
 • 2:a pris på utställning officiellt, best in show valp 3 samt flertal BIR inofficiellt

Klicka här eller på bilden ovan för att läsa mer om Extra

 

 

 Sörbäcks Colourful Quatro ”Zappa”a

 • HD grad A/B, ED UA
 • Ögon UA
 • GR_PRA1, hereditärt fri
 • CK samt excellent på officiell utställning.

Matte Mariannes ord om Zappa: ”Zappa kom till oss den 15 maj 2012 då var han på dagen 10 månader. Han blev omplacerad för att hans matte blev allvarligt sjuk och familjen inte kunde ha hund. Han var då en rätt ranglig unghund med en massa motor i, och passade kanon ihop med de 2 hundar som vi redan hade. I dag är han inte så ranglig utan en väldigt muskulös kille på ca 34 kg. Han är inte så hög men, han har ett fantastiskt driv när han jobbar och han är väldigt lyhörd mot sin förare när man gör saker med honom.

Han är dessutom en riktig liten mammagris som älskar att ligga och gosa i mattes knä när han får tillfälle. Han ”pratar” väldigt mycket och låter när man håller på med honom. När man sitter vid dator så ligger han vid fötterna och ser man på tv ligger han gärna i soffan bredvid en.

Han är den av våra 3 hundar som är mjukast i sättet och minst självständig, å ena sidan den som kan vara mest nyfiken om det är något som luktar eller låter när man är i skogen. Han är väldigt rolig att ställa ut då han bara ser matte och struntar rätt mycket i dom andra hundarna, han är kontaktsökande så han står fint. Vi brukar kalla honom för våran lilla pajas för det bara händer saker runt omkring honom. Han har ett uttryck som man bara faller för, det bara skriker att man ska tycka om honom. Det är en kille som man inte kan låta bli att tycka om.”

För fler bilder på Zappa klicka här eller på bilden ovan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En tanke på “Tidigare valpkullar

 1. Hej! Jag undrar om alla dina valpar är tingade? Hade varit intresserad av en tik . När planerar du nästa kull? Har länge varit på jakt efter en mörk goldentik då vi haft golden tidigare . Mvh Mariana Kämpe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s